Eventrend Hotels

Az Eventrend Group égisze alá tartozó szállodák:

Zichy Park Hotel****

Zichy Park Hotel****

Residence Hotel Balaton****Superior

Residence Hotel Balaton****Superior

Duna Relax Hotel****

Duna Relax Hotel****


Oxigén Family Hotel****Superior


Tündérkert Hotel Noszvaj

Válassza ki vidéki hoteleink közül az Ön és munkatársai számára legjobb megoldást. Csapatépítőkhöz vagy a karantén utáni kötetlen együttléthez, a csapat újra összerázásához ajánljuk a Zichy Park Hotelt Bikácson vagy a noszvaji Tündérkert Hotelt. Munkához, konferenciához, meetingekhez pedig a Residence Hotelt Siófokon, vagy a ráckevei Duna Relax Hotelt, illetve a szintén noszvaji Oxigén Hotelt ajánljuk figyelmébe. Ha segítségre van szüksége, kérjük hívja kollégánkat: Franta Andrea - Senior MICE sales manager:+36 30 898 7434

Rövid ízelítő szállodáinkról:

Zichy Park Hotel****

Mesés természet várja Bikácson a Zichy Park Hotelben****, ahol a 15 hektáros birtokon a programlehetőségek száma szinte végtelen. A szabadtéri jakuzzi egész évben üzemel, valamint a nyári időszakban szabadtéri medence várja a hűsölni vágyókat. Az étterem a vidék ízeit kínálja. Szállodánkban összesen 110 fő részére tudunk kényelmesen szállást biztosítani, a hotel főépületében, valamint a hozzá tartozó melléképületekben. Igény esetén konferenciatermet is tudunk biztosítani: az Öreg tölgy konferenciaterem mobilfallal kettéosztható, világos, tágas terem. Az előadáshoz minden technikai feltétel adott: vetítővászon, beépített projektor, hangosítás, DVD, CD és VHS lejátszó, flipchart, valamint a hotel főépületben ingyenes internet hozzáférést is biztosítunk.

Weboldal: zichypark-hotel.hu

Eventrend Hotels
Rendezvény Ajánlatkérés -- Zichy Park Hotel

Oxigén Family Hotel****Superior

Az Oxigén Family Hotel****Superior csodálatos erdei kilátással, természetes megvilágítással rendelkező, különleges elhelyezkedésű wellness szálloda a 21. század legmodernebb technikai eszközeivel, légkondicionált, elegáns és jól felszerelt rendezvénytermekkel kiváló üzleti rendezvényhelyszín vidéken, Noszvajon. A négyhektáros ősparkban angol vidéki stílusban kialakított szálloda 50 szobája várja rendezvényekre vendégeit. A wellness hotel Eger mellett, attól alig több mint 10 km-re helyezkedik el az erdő mélyén. Lehetőséget biztosítunk a teljes ház lefoglalására is rendezvények idején, ez kiváló alkalom dedikált tréningek és konferenciák megtartásához.

Weboldal: oxigenhotel.hu

Eventrend Hotels
Rendezvény Ajánlatkérés -- Oxigén Family Hotel

Residence Hotel Balaton**** Superior

A Residence Hotel Balaton**** Superior nem csupán exkluzív kialakítású, páratlanul felszerelt termeivel járul hozzá a rendezvények sikeréhez, de elegáns éttermével, kitűnő elhelyezkedésével, pazar szobáival, valamint Wellness Oázisával is. A klimatizált, hangszigetelt, szeparálható és sötétíthető termek kis és nagy létszámú rendezvények részére is kiváló helyszínt biztosítanak.

Weboldal: rhb.hu

Eventrend Hotels
Rendezvény ajánlatkérés -- Residence Hotel Balaton

Duna Relax & Event Hotel****

Nemzetközi sztenderdekhez igazodó szálloda, professzionális rendezvényszervező csapat és a páratlan adottságokkal bíró helyszín garancia az Ön rendezvényének sikerére. Ügyfélközpontú szolgáltatások, különböző méretű és befogadóképességű, – korszerű technikával felszerelt – konferencia és szekciótermek, valamint éjszaka is nyitva tartó, antik római wellness birodalom teszik oly népszerűvé üzleti vendégek körében a Duna Relax & Event Hotelt**** Ráckevén, a Kis-Duna lágyan ringatózó hullámainak szomszédságában.

Weboldal: wellnesshotel.hu

Eventrend Hotels
Rendezvény Ajánlatkérés -- Duna Relax Hotel

Tündérkert Hotel

A Tündérkert Hotel Noszvaj 36 szobás szálloda, mely kiváló helyszíne céges rendezvényeknek. Indoor programoknak világos, jól felszerelt rendezvénytermeink egyike adhat otthon, outdoor foglalkozás pedig az angolparkban valósítható meg. Hotelünk közvetlen, barátságos hangulatban természetközeli szállást, valamint laktató, finom ételeket kínál. A szabadidő lélekemelő eltöltéséhez számos lehetőség áll rendelkezésre szállodán belül vagy a környéken. Teljes körű szervezéssel és lebonyolítással, szakképzett munkatársakkal támogatjuk rendezvénye sikerét.

Weboldal: tunderkerthotel.hu

Eventrend Hotels